Fönsterputsning

Vi utför fönsterputsning ned till 0 grader. Det är naturligtvis möjligt att putsa fönster vid kallare temperaturer än så, dock anser vi att det inte blir ett tillfredställande resultat med alkoholer i vattnet, inte heller blir arbetsklimatet för vår personal särskilt trevligt när det är väldigt kallt vid fönsterputs.

Den metod vi använder vid fönsterputs är den som de flesta fönsterputsfirmor använder. Vi tvättar fönstret med fönserputspäls och skrapar bort vattnet med skrapa, därefter torkas eventuellt överflödigt vatten bort från kanterna med hjälp av mikrofibertrasa. I händelse att det finns prickar från färg etc som är klart synliga så tar vi bort dessa med hjälp av klickskrapa (rakblad) som är anpassat för glas.

Kunden ansvarar själv för att glaset inte är belagd med en yta som gör det omöjligt att putsa glaset utan att riskera repor. Dessa beläggningar kan komma av att man tex kalkat sitt hus, grusat ytor utanför huset etc. Om vi innan tvätt kan se att det finns dylika ytor så avbryter vi uppdraget. Dock är det långt ifrån alltid man kan se dessa beläggningar innan det är för sent.

Kunden ansvarar för att fönster är möjligt att öppna/vända på utan att skador sker på fönster, karm eller hus.

Om du är hemstädskund så putsar vi enligt gällande taxa för hemstäd. 

Om du inte är hemstädskund så kontaktar du oss för att få ett fast pris på arbetet.

© 2017 Hedera Helix. Kattugglegatan 15, 74145 Knivsta
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång